Política 15/09/2015

Sáenz de Santamaría insta el Govern a acatar les decisions del TC: "Així són les regles del joc en aquest país"

Acn
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest dimarts al Congrés durant el debat dels pressupostos generals de l'Estat pel 2016 / EFE

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha emplaçat aquest dimarts la Generalitat, i especialment la vicepresidenta del Govern, Neus Munté –que és qui va acusar dilluns l'executiu espanyol d'asfixiar Catalunya–, a "complir i respectar" la suspensió cautelar de l'ampliació de la llei de l'Agència Tributària dictada pel Tribunal Constitucional. "Així és com són les regles del joc en aquest país", ha dit la vicepresidenta, que ha acusat la Generalitat de fer política de fets consumats. Segons Sáenz de Santamaría, el recurs del govern espanyol contra la llei té com a finalitat "preservar la igualtat dels ingressos públics".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als passadissos del Congrés, Sáenz de Santamaría ha qualificat de "delirants" les paraules de Mas on comparava Iglesias i la ultradreta, i li ha demanat "respecte a la pluralitat". "Que jo recordi, això és una democràcia i ens agradaria que ho continués sent", ha dit.

stats