Política 12/04/2018

En directe: 'La democràcia és necessàriament populista?': debat als Diàlegs de Pedralbes

La professora de ciències polítiques de la UAB Eva Anduiza és la convidada. Conversa amb Daniel Gamper i modera l'acte Antoni Bassas

Ara
1 min

Barcelona[Si veus aquest contingut en una aplicació mòbil, clica aquí per veure el vídeo en directe]

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dijous té lloc a partir de les 19.00 h una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes al reial monestir de Santa Maria de Pedralbes. La convidada per parlar del tema 'La democràcia és necessàriament populista?' és Eva Anduiza, professora del departament de ciències polítiques i de dret públic de la UAB.

Com és habitual, parlarà amb el filòsof Daniel Gamper, director del cicle, i el moderador serà Antoni Bassas, periodista de l'ARA, entitat col·laboradora de l'organització, a càrrec de l'Institut de Cultura de Barcelona.

En el programa d'enguany dels Diàlegs de Pedralbes es proposa una reflexió des de la filosofia i la ciència política centrada en la democràcia. Els organitzadors plantegen que "l'ambivalència i la polisèmia d'aquest concepte central per a la convivència en l'espai públic mereix un tractament detallat per contribuir al seu debat, que és, al seu torn, un element crucial de la democràcia mateixa".

stats