Política 12/03/2013

El banc suís Lombard Odier nega haver tingut comptes de Mas i la família Pujol

'El Punt Avui' i 'El Periódico' han tingut accés a una carta emesa per l'entitat bancària en què assegura que no ha mantingut cap relació amb els dirigents de CDC, almenys, en els darrers deu anys

Ara
1 min
La Policia admet que no hi ha informe Mas

BarcelonaEl banc suís Lombard Odier assegura que ni Artur Mas, ni l'expresident Jordi Pujol, ni el seu fill gran, Jordi Pujol Ferrusola, tenen ni han tingut cap compte bancari ni dipòsit en aquesta entitat, almenys, en els darrers deu anys. 'El Punt Avui' i 'El Periódico' han tingut accés a dues cartes emeses per l'entitat bancària a un advocat de Suïssa, a petició de l'expresident Jordi Pujol i el president Artur Mas, que així ho certifiquen.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les missives desmenteixen, doncs, la informació que contenia el suposat l'informe policial de la UDEF (Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal) de la policia espanyola, publicat pel diari 'El Mundo'.

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, compareix aquest dimarts al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre aquest suposat informe policial.

stats