Política 25/10/2019

El moviment Parlem convoca una concentració per a dissabte al matí a Barcelona

Tornaran a vestir-se de blanc com fa dos anys, quan van sortir al carrer després de l'1-O per demanar "diàleg"

Ara
1 min
El moviment 'Parlem' convoca una concentració per dissabte al matí a Barcelona

BarcelonaEl moviment Parlem tornarà a sortir al carrer aquest dissabte al migdia a Barcelona per reclamar la "restitució del diàleg i la convivència". La convocatòria és a les 12 h a la plaça Sant Jaume de Barcelona, i els organitzadors de la marxa volen demostrar que la ciutadania "és millor que els seus governants".

Fa dos anys, aquest mateix moviment va sortir al carrer pocs dies després del referèndum de l'1-O i es va concentrar davant dels principals ajuntaments catalans vestit amb samarretes blanques per reclamar "diàleg" entre Catalunya i l'Estat. En la concentració de demà, els organitzadors també han fet una crida a través de Twitter perquè els participants a la concentració es tornin a vestir de blanc.

Parlem denuncia la manca de diàleg entre els representants polítics catalans i espanyols, "la negació de la política, del diàleg democràtic i la trobada lliure entre iguals, no per aprofundir en la divisió irreconciliable de la societat", com expressen els organitzadors en el manifest que han fet públic a través de Twitter.

Ara per ara, els únics representants polítics que han confirmat la seva assistència a la manifestació de la plaça Sant Jaume són els dirigents de Més País a Catalunya, Juan Antonio Geraldes i Raimundo Viejo, a més de la candidata de la formació per la Corunya, Carolina Bescansa.

stats