Publicitat
Publicitat

Els pakistanesos que han treballat per a Albiol: "Necessitarà els vots dels nostres fills per ser reelegit"

Akhtar Abbas i Muhammad Boota, fotografiats a la portada de l'ARA del 26 de maig mentre despenjaven la propaganda del PP a Badalona, expliquen la seva història i envien un missatge al possible nou alcalde de la ciutat

"Si tingués l'oportunitat de parlar amb [Xavier García] Albiol li diria que aquesta terra és de Déu, no d'ell" i que "necessitarà els vots dels nostres fills per ser reelegit". Ho diu Muhammad Boota, un dels dos immigrants pakistanesos que apareixien el 26 de maig retratats a la portada de l'ARA, despenjant les banderoles amb eslògans xenòfobs de la campanya electoral del PP a Badalona.

Aquell dia, Boota i un altre company, Akhtar Abbas, estaven acabant la feina encarregada pel PP que, com tots els partits, tenia un termini de pocs dies després de les eleccions per retirar la propaganda dels carrers. Els entrevistem tots dos i ens expliquen la seva història: com i quan van arribar a Catalunya, com van acabar fent aquesta feina per al PP que prometia "pressió contra els immigrants il·legals" i què pensen de la campanya d'Albiol.

Ho podeu llegir a l' ARA PREMIUM.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT