POLÍTICA
Política 19/02/2013

Un dels detinguts deixa entreveure que Sánchez-Camacho sabia que gravarien el dinar a La Camarga

Segons informa la SER, la cúpula d'Interior es va reunir el 30 d'abril al restaurant on Método 3 va espiar un dinar de la líder del PP a Catalunya amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

Ara
1 min
Un 'thriller' entre Nicaragua i Urgell amb denúncies i espies

BarcelonaUn dels quatre detectius de Método 3 detinguts per la policia per la xarxa d'espionatge polític de Catalunya ha insinuat aquest dilluns que la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, estava al corrent que el dinar que mantindria amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola el 2010 s'enregistraria. En declaracions a la SER, l'advocat d'Alex Borreguero, de 24 anys, ha explicat que el seu client ha declarat com a testimoni que abans del dinar que ha acabat destapant la trama d'espionatge els seus caps li van dir que s'havia de gravar la conversa. Segons la mateixa versió, els caps de Borreguero, que feia de missatger de l'agència de detectius, li van preguntar que com enregistraria la conversa, i ell va proposar que fos Camacho qui portés l'aparell enregistrador.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Borreguero ha declarat que es va fer passar per assistent de Sánchez-Camacho per entrar al restaurant La Camarga, on s'havia citat amb l'exparella de Pujol Ferrusola, i col·locar l'aparell al centre de taula. Després, sempre segons la mateixa versió, va sortir al carrer, on l'esperava un altre dels detinguts, Julián Peribáñez.

Dinar d'Interior a La Camarga

Aquest dilluns també ha transcendit que la cúpula del ministeri de l'Interior, amb el ministre Jorge Fernández-Díaz al capdavant, va fer una reunió el 30 d'abril del 2012 a La Camarga. El ministre va dinar allà amb el llavors secretari d'Estat de Seguretat, Ignacio Ulloa; el director general de la Policia, Ignacio Cosidó, i el cap superior de la Policia a Catalunya, Agustín Castro, a més del màxim responsable de la Guàrdia Civil a Catalunya. Una informació que encara embolica més l'escàndol d'espionatge.

stats