Política 09/04/2011

Els alcaldes socialistes presenten un manifest contra les "indiscriminades" retallades sanitàries del Govern

"No volem callar. No admetrem passes enrere d'un sistema que ha costat molt de construir", ha afirmat Hereu

Acn
1 min
Els alcaldes socialistes han presentat el manifest contra les retallades sanitàries davant l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí

Sant Joan DespíUna vintena d'alcaldes socialistes s'han reunit aquest dissabte davant l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) per secundar un manifest contra les "indiscriminades" retallades sanitàries del Govern. "No volem callar. No admetrem passes enrere d'un sistema que ens ha costat molt de construir", ha afirmat el secretari de política municipal del PSC i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha llegit el text en nom dels alcaldes socialistes presents -hi havia, entre d'altres, els batlles de l'Hospitalet, Sabadell, Cornellà, Terrassa, Reus, Manresa Granollers i Mataró-. "No admetrem les retallades en els sistema públic de salut a Catalunya", ha assegurat Hereu amb fermesa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde de Barcelona l'ha definit com un sistema "d'excel·lència, per a tothom, un orgull del nostre país i que esdevé un dels grans motors socials i econòmics". D'aquesta manera, el candidat socialista a la reelecció per Barcelona s'ha mostrat "preocupat" davant la situació que viurà "els propers mesos i anys" aquest sector que, segons ell, es troba "amenaçat per unes retallades indiscriminades que generen manca d'igualtat i desànim entre els professionals". "Els alcaldes i alcaldesses vivim dia a dia les polítiques de benestar. Són fonamentals i, com a responsables i corresponsables d'aquest estat del benestar, ens hi impliquem", ha finalitzat Hereu.

stats