Un centenar d'immigrants entren a Melilla en un nou salt a la tanca

El salt s'ha produït poc abans de les set del matí. Alguns dels immigrats continuen enfilats a la tanca fronterera

Un total de 102 immigrants han aconseguit entrar a Melilla en un nou salt a la tanca aquest dimarts. Ho han intentat prop de 200, i uns 40 continuen enfilats al perímetre fronterer, segons ha informat la Delegació del govern espanyol en una nota de premsa.
 
El centenar d'immigrants que han aconseguit saltar la tanca estan sent atesos al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI), llevat d'un que ha hagut de ser traslladat en ambulància a l'hospital, després d'haver-se fracturat la tíbia i el peroné. Està pendent de ser operat.
 
Les autoritats han tancat temporalment el pas fronterer, per on circulen habitualment les mercaderies, mentre hi hagi persones enfilades a la tanca.
 
Segons han informat fonts policials, l'intent s'ha produït poc abans de les set de matí per la zona pròxima al lloc fronterer de barri x inès.
 
El 2014 Melilla ha registrat al voltant de 70 intents d'entrada a través de la tanca fronterera i han estat uns 2.200 els immigrants que han aconseguit accedir a la ciutat autònoma saltant la doble tanca de sis metres.