Societat 13/05/2016

Barça i Springsteen: com moure's per Barcelona aquest cap de setmana

La coincidència d'esdeveniments a la capital catalana fa que els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana estiguin dissenyant un dispositiu especial en què es mobilitzaran prop d’un miler d’efectius

Ara
2 min

Concert de Bruce Springsteen al Camp Nou

El ‘boss’ torna aquest dissabte al Camp Nou a Barcelonadissabte al Camp Nou a Barcelona acompanyat de The E Street Band per oferir un concert de la gira mundial que commemora els 35 anys de l’àlbum 'The River'. Per aquest motiu, des de les 8.00 del matí del mateix dissabte no es podrà aparcar en el perímetre del Camp Nou, que obrirà les seves portes a les 18.00. Des de la promotora del concert, Doctor Music, recomanen als assistents que arribin amb antelació degut a les fortes mesures de seguretat i la possibilitat que coincideixi amb la celebració dels culés si el Barça guanya la lliga.

Bruce Springsteen, durant un concert a Barcelona el 2012

Si el Barça guanya la lliga

Aquest dissabte el Barça podria guanyar la lliga contra el Granada. El partit es jugarà a les 17.00 a la ciutat andalusa. Si guanya, a partir de les 19.00 els carrers de Barcelona poden convertir-se en un riu de culés en direcció a la Rambla de Canaletes. Pel que no haurem de patir finalment és per la rua. El club ha decidit que no hi haurà rua, encara que l'equip e proclam guanyador de la competició. El concert d'Springsteen, la Fórmula 1 i el fet que s'hagués de fer de nit fan que la festa quedi ajornada fins després de la Copa.

Una imatge de la rua del Barça / TONI ALBIR / EFE

Fórmula 1 a Montmeló

Un altre dels motius pels quals el món tindrà la mirada fixada a Catalunya aquest cap de setmana és que entre el divendres i el diumenge se celebrarà al circuit de Catalunya de Montmeló el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1. Els grans atractius de l’esdeveniment seran Fernando Alonso i Carlos Sainz, que corren a casa.

5è aniversari del 15M

Més enllà d'Springsteen i e Barça, diumenge hi ha convocada una manifestació a les 18.00 a plaça Catalunya pel cinquè aniversari del 15-M i donant suport als concentrats a la plaça de la República a França pel moviment Nuit Debout. Després de la manifestació està previst que es llegeixin diversos manifestos i hi ha convocat un sopar popular.

Milers de persones a la Plaça Catalunya, el 27 de maig de 2011 PERE VIRGILI / DIARI ARA
stats