Publicitat
Publicitat

La direcció d'una escola de Rubí als pares: "No deixeu els vostres fills a l'escola, hi ha entre 8 i 14 graus a les aules"

Les tres calderes que hi ha al centre estan espatllades. Els operaris de l'Ajuntament intenten solucionar l'avaria

La direcció de l'escola pública Ramon Llull de Rubí ha emès aquest dimarts al matí un comunitat als pares en què es recomana que no deixin els seus fills al centre a causa de "les baixes temperatura" que hi ha a les aules. "Estem entre vuit i 14 graus", diu l'escrit que s'ha repartit entre les famílies dels alumnes a les nou del matí.

Segons ha explicat la directora del centre a l'ARA, Yolanda Giménez,  des de principis del mes de novembre l'escola té dues de les tres calderes espatllades. "Li vam comunicar a l'Ajuntament, que és qui s'encarrega del manteniment de l'edifici", detalla.

La situació s'ha complicat quan aquest dilluns l'única caldera que funcionava també s'ha espatllat i això ha provocat que la temperatura de les aules caigués en picat. La directora assegura que ahir va tornar  alertar l'Ajuntament i que fins aquest dimarts al matí els operaris no han anat al centre. "De moment no troben l'origen de l'averia", ha explicat.

Fonts de l'Ajuntament han assegurat a l'ARA que s'espera resoldre el problema al llarg d'aquest dimarts. Per pujar la temperatura de les aules, els pares de forma espontània han portat calefactors al centre.

Més continguts de