70 anys junts i només 15 hores separats per la mort

Marit i muller d'Ohio moren amb tan sols una jornada de diferència després d'haver compartit absolutament totes les nits de les últimes set dècades

És la història de Helen i Kenneth Felumlee, una parella de nord-americans de Nashport (Ohio) que, segons el que expliquen els seus fills, han estat inseparables de debò. Tota la vida. Fins a la mort.

Segons recullen mitjans locals que han entrevistat els fills del matrimoni, Helen i Kenneth Felumlee, que han mort aquest mes d'abril als 92 i 91 anys, respectivament, mai van ser capaços de passar una nit separats. Fins a l'extrem que una vegada que van passar uns dies a casa d'uns parents i que havien de dormir en una habitació amb lliteres –dos llits individuals– van negar-se a estar separats durant la nit i van decidir passar-la en un matalàs inflable, a terra. El matalàs es va rebentar i van acabar dormint junts a la llitera de baix.

És una de les anècdotes que explica la família, que el 13 d'abril va veure com el pare s'apagava ràpidament després de la mort de la mare. Pels fills, que tots dos hagin mort junts, com van viure, és reconfortant. "Volien marxar junts i ho han fet", sentencia Linda, filla de la parella.

Més continguts de