Societat 01/08/2012

El matrimoni d'Urdangarin i la infanta Cristina es troba en una "situació límit", segons 'Vanitatis'

La publicació assegura que el fet que Cristina de Borbó no vagi de vacances a Marivent per quedar-se a Pedralbes amb Iñaki Urdangarin és l'últim intent per salvar el matrimoni i no una mostra pública de suport cap al seu marit

Ara
1 min
Urdangarin es queda fora de Marivent

BarcelonaLa publicació del cor 'Vanitatis' publica aquest dimecres que el matrimoni dels ducs de Palma es troba en una situació límit. Fa uns dies molts mitjans de comunicació interpretaven la negativa a passar les vacances d'estiu al Palau de Marivent per part de la infanta Cristina com una plantada de la duquessa al seu pare, el rei Joan Carles, que hauria prohibit l'entrada a Iñaki Urdangarin a la residencia estival dels monarques espanyols.

Tot i això, segons aquest mitjà digital, el significat de la no presència de la filla petita del rei a les tradicionals vacances familiars dels monarques és un intent desesperat per "arreglar una relació que es troba en una situació límit".

Cristina de Borbó estaria fent front a pressions complicades de compaginar. Per una banda, rebria les "pressions del seu pare per solucionar una situació que es torna cada vegada més incòmoda per la Monarquia", que veu "el divorci com a única via possible". D'altra banda, el seu marit vol continuar vivint als EUA, cosa que ella no vol prolongar perquè un dels seus fills estaria tenint problemes amb companys de l'escola arran de l'acusació del seu pare de malversació de cabdals públics, prevaricació, frau i falsedat documental.

De moment, els seus fills ja han marxat de Mallorca, on han passat uns dies amb la reina Sofia i els seus cosins Froilà i Victòria Frederica, fills de la infanta Helena i Jaime de Marichalar. Els quatre petits, fruit del matrimoni dels ducs de Palma, han abandonat l'illa per celebrar amb el seu pare el dia de Sant Ignasi, onomàstica d'Urdangarin, segons aquesta mateixa publicació.

stats