Societat 04/09/2017

Els Mossos busquen en pous i coves la parella desapareguda al pantà de Susqueda

Els equips centren la recerca en la zona on va quedar submergit el vehicle dels joves

Efe
1 min
Foto d'arxiu dels equips d'emergències definint el dispositiu del pantà de Susqueda

SusquedaEls Mossos d'Esquadra centren la recerca de la parella que va desaparèixer al pantà de Susqueda en pous i coves de la zona pròxima on es va trobar el vehicle amb el qual viatjaven. Tot i això, aquest cap de setmana els submarinistes dels Bombers i la Guàrdia Civil van donar per suspesa la seva part de la recerca i només tornaran al pantà si es localitza un nou indici o els Mossos requereixen la seva presència.

Així, una vegada finalitzada la tasca dels Bombers i la Guàrdia Civil, la recerca continua per part dels Mossos amb la unitat canina. També s'hi ha incorporat la unitat de subsol. De fet, els agents que estan especialitzats en subsol busquen en algunes coves, esquerdes i pous de la zona del coll de Palomera; allà hi ha una petita platja on va quedar submergit el vehicle dels joves, que estan desapareguts des del 24 d'agost.

Segons els plànols de la presa, en aquesta àrea hi ha uns quatre pous, un dels quals comunica interiorment amb el pantà. Els equips d'emergències van localitzar el caiac de la parella el diumenge 27 d'agost, tot i que uns joves ja l'havien vist el divendres i el dissabte mig enfonsat; els primers, al centre del pantà, i els últims, a 10 metres de l'embarcador amb diverses pedres i punxat pel centre. Pel que fa al vehicle, van trobar-lo els submarinistes dels Bombers a uns 5 metres de la platja i a uns 7 metres de profunditat.

stats