Societat 08/05/2018

El fiscal demana als Mossos que viatgin a Colòmbia per trobar proves del crim del pantà de Susqueda

Vol que interroguin la dona del detingut i que intentin trobar "qualsevol objecte" que pugui tenir rellevància en el doble assassinat

P.e.
2 min
Mossos al pantà de Susqueda, on s'han trobat dos cossos

BarcelonaLa investigació pel crim del pantà de Susqueda serà llarga. Si més no, el fiscal ha demanat al jutge instructor que porta el cas que declari la causa complexa per tenir més temps per investigar. A més, ha sol·licitat als Mossos d'Esquadra que viatgin a Colòmbia per trobar proves del doble assassinat. El fiscal vol que els agents interroguin la dona del detingut pel crim, que viu a Colòmbia, i que en aquest mateix país intentin trobar "qualsevol objecte" que pugui tenir rellevància en el cas.

I no només això, ja que també ha demanat al jutge que ordeni el trasllat de la dona a territori espanyol per interrogar-la com a testimoni. En cas que ella no ho accepti, ha proposat que l'interrogatori sigui per videoconferència i que si tampoc és possible es faci per escrit. El fiscal ha sol·licitat altres proves als Mossos, com per exemple que analitzin els aparells electrònics i informàtics de la parella del Maresme assassinada.

Així mateix, ha reclamat a la policia que traslladi en un mapa i faci un croquis del recorregut de les víctimes i del principal sospitós del crim, Jordi Magentí, els dies dels fets a la zona del pantà de Susqueda. Pel que fa als interrogatoris, el fiscal ha demanat al jutge que també citi a declarar les persones de l'entorn de la parella del Maresme, del detingut i del fill de Magentí, les que viuen de manera permanent al pantà i les que estan relacionades amb algunes proves del cas, com la troballa del caiac o dels dos cossos de les víctimes.

stats