Societat 02/07/2014

Extingits els incendis forestals de Tivissa i Tivenys

Els focs han cremat 1,2 hectàrees i 4.600 metres quadrats, respectivament

Acn
1 min

TivissaEls Bombers de la Generalitat han donat per extingits al voltant de les tres de la tarda els incendis forestals causats pels llamps a Tivissa i Tivenys. Tots els efectius dels Bombers de la Generalitat ja han començat a retirar-se de forma gradual. Segons el Cos d'Agents Rurals, el foc de Tivissa ha cremat una superfície d'1,2 hectàrees i el de Tivenys, 4.600 metres quadrats, de vegetació forestal.

Aquest matí, 24 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat han estat remullant la zona de l'incendi de Tivissa, mentre que deu dotacions més ho han fet a Tivenys. Quatre helicòpters també han sobrevolat la zona afectada pels dos focs, i han donat suport a les tasques de remull.

Aquest migdia, els Bombers de la Generalitat també han fet un vol de reconeixement de tota la zona on aquest dimarts va haver els incendis causats per llamps. Han revisat novament les zones afectades pels focs de Benifallet, Riba-roja d'Ebre, Miravet i Ulldecona, i han constatat que no hi havia cap altra columna de fum enlloc.

A més, fins a dos quarts de quatre de la tarda, el Cos d'Agents Rurals també està fent una ruta de llamps en helicòpter per la mateixa zona, supervisant els incendis i vigilant que no aparegui cap altra columna de fum.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han fet un altre vol de reconeixement entre Colera i la Jonquera, a l'Alt Empordà, on dimarts al vespre també hi va haver una tempesta elèctrica. No s'hi ha trobat cap columna de fum.

stats