Els Mossos detenen tres persones relacionades amb el sisè homicidi a Barcelona de l'estiu

A dos d'ells els han arrestat a prop d'on es va produir la baralla a cops d'ampolla on va morir un home

Els Mossos d'Esquadra han arrestat aquest divendres tres persones per la seva presumpta relació amb el sisè homicidi a la ciutat de Barcelona en els últims 34 dies. Aquest dijous un home de 45 anys de nacionalitat marroquina va quedar ferit crític en una baralla a cops d'ampolla a la placeta del Comerç de Ciutat Vella, a tocar de l'Arc de Triomf. Tres hores després va acabar morint a l'hospital. 

Segons fonts consultades per Efe, els agents han arrestat dos dels homes en una zona molt pròxima a on es va produir la baralla i els han traslladat a la comissaria per identificar-los. Un cop allà, els han acabat detenint per la seva presumpta vinculació amb els fets.

Increment

La baralla mortal d'ahir a Ciutat Vella és el sisè homicidi a la ciutat de Barcelona des del passat 6 de juliol. En tot l'any n'hi ha hagut 16, una xifra que suposa un augment significatiu, tenint en compte que en tot l'any passat es van produir 23 homicidis i assassinats.

L'últim homicidi a Barcelona abans del d'aquest dijous va tenir lloc el 28 de juliol, quan un home va morir durant una altra baralla al Port Olímpic. Tres dies abans una altra persona –que es va entregar a la policia dimarts passat– havia matat d'una ganivetada al pit un home a la plaça Folch i Torres, del barri del Raval, en una altra disputa.

Durant el juliol es van produir tres homicidis més a la ciutat: un home va morir a trets en una perruqueria de Sarrià la nit del 6 de juliol, un altre va ser apunyalat a l'Eixample el 10 de juliol a la nit, i l'últim va morir el 19 de juliol després de ser tirotejat al Poblenou.