COMUNICACIÓ
Mèdia 28/07/2011

"El Govern es ven 28 edificis per obtenir 550 milions", a 'La Vanguardia'

La reunió del Consell de Política Fiscal centra els titulars de portada dels diaris catalans d'aquest dijous

Redacció
2 min
'La Vanguardia'

BarcelonaEls intents de la Generalitat per aconseguir liquiditat salten a la portada d'aquest dijous de La Vanguardia. “El Govern es ven 28 edificis per obtenir 550 milions”, titula el diari barceloní, que explica que “les seus d'Educació, Agricultura, Territori i Treball figuren als lots per adjudicar”. El Consell de Política Fiscal i Financera de dimecres és l'altre gran argument de portada: “Salgado vol fer endeutar les autonomies amb l'ICO”, diu La Vanguardia. El Periódico resumeix la reunió de consellers d'Economia explicant que es va arribar a un “acord de mínims” que no és més que un “pedaç autonòmic”. L'Avui i El Punt coincideixen en el principal titular: “Salgado dóna mig any per regular el deute”, diuen. L'ARA explica que “Salgado frena el motí autonòmic”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la premsa de Madrid, El Mundo també parla d'aquesta reunió de Salgado amb les autonomies i la qualifica de “fracàs total”. Abc, més explicatiu, assenyala que “les autonomies pagaran a l'Estat amb crèdits públics”. El País destaca els resultats de l'enquesta del CIS i diu que “la majoria prefereix Rubalcaba de president per davant de Rajoy”. A més, també s'explica que “el Santander dóna un glop d'aire als hipotecats que estan a l'atur”. La Razón diu que “ETA reactiva la Fundació Henry Dunant per a la nova negociació” mentre que Público afirma que “les queixes dels 'indignats' entren al Congrés”.

A la premsa esportiva barcelonina tot són elogis per a Thiago, l'estrella de la victòria d'ahir del Barça. “Thiago apunta alt”, diu Sport, i “Crack Thiago” és el titular de Mundo Deportivo. Pel que fa als esportius madrilenys, Marca diu que “el 9 és Benzema” i As explica que “funcionen els nous” fitxatges de l'equip blanc.

stats