Societat 04/03/2012

Detingut al metro de Barcelona amb una moto robada

Els Mossos van sorprendre un jove a l'andana del metro de Barcelona amb un ciclomotor que acabava de robar

Efe
1 min
El lladre de la moto esperant el metro

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir el passat 26 de febrer un jove de 28 anys i veí de Barcelona quan estava al metro portant una moto acabada de robar.

Segons han explicat els Mossos en un comunicat, Óscar C. R., de nacionalitat espanyola, és el presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle sense intimidació.

Diumenge passat, una patrulla dels Mossos en servei de paisà, que actuava a la xarxa de transport públic, va observar un jove amb un ciclomotor a les instal·lacions del metro de Barcelona.

L'home acabava d'accedir a l'andana de la parada d'Urquinaona de la Línia 1, després d'haver sostret presumptament la motocicleta de la mateixa plaça Urquinaona.

El jove va reconèixer davant els agents que acabava de sostreure el ciclomotor, per la qual cosa va quedar detingut, mentre la moto, reclamada pel seu propietari en una denúncia, va ser traslladada a dependències municipals, segons es detalla en el comunicat.

El detingut té quatre antecedents, entre els quals el de ruptura de condemna, robatori en establiment comercial i altres robatoris.

stats