Així és l'univers de les xarxes socials

L'analista nord-americà Brian Solis presenta 'The Conversation Prism', un gràfic actualitzat amb totes les eines 2.0 que ofereix la xarxa

Ara
1 min

BarcelonaBrian Solis, un reputat analista de mitjans nord-americà, ha presentat una nova actualització del gràfic 'The Conversation Prism', que reuneix totes les xarxes socials classificades segons l'orientació i la utilitat que tenen. Creat originalment el 2008 i ja en la versió 4.0, el 'Conversation Prism' divideix les eines 'online' en categories per presentar d'una forma senzilla i intuïtiva el mapa d'un món cada cop més complex. Segons el seu autor, el 'prism' vol ser una ajuda per a professionals de tots els sectors per prendre consciència de la vastitud de la xarxa i planificar estratègies de 'social media' més eficaces.

Des de les xarxes més populars, com Facebook, Twitter o Tumblr, fins a les més minoritàries o de nova creació, com Snapchat, el 'Conversation Prism' desglossa les possibilitats del món 2.0, el divideix en quatre nivells de categories i el presenta com si es tractés d'una paleta de colors. També hi tenen lloc eines tecnològiques com ara Vimeo, VEVO i YouTube, per a vídeos; Pocket i Feedly, per a articles 'online', o Flickr i Instagram, per a imatges.

stats