Cultura 16/10/2014

David Selvas i Julio Manrique creen una companyia: 6 obres que sortiran de la seva 'factoria'

La Brutal estrena 'Timó d'Atenes' de Shakespeare i té programats cinc espectacles més fins la temporada que ve

Laura Serra
2 min
Imatge de 'Timó d'Atenes'

BarcelonaDavid Selvas va constituir La Brutal la temporada 2010-11 per coproduïr al Romea 'L'habitació blava'. Ara s'han afegit a la companyia Julio Manrique com a codirector artístic i Cristina Genebat com a coordinadora de continguts, entre altres còmplices. Al seu voltant volen aglutinar diversos professionals afins per impulsar projectes de creació col·lectiva i d'arrel contemporània.

Aquests són els 6 projectes més imminents:

1 - Timó d'AtenesDirigit per David Selvas i protagonitzat per Manrique, amb set actors més, porta als nostres dies la història de la desil·lusió d'un idealista i la ràbia i frustració contra un món corrupte que s'hauria de fer esclatar. S'estrena a Vic el 19 d'octubre i a la Biblioteca de Catalunya el dia 23 dins el Festival Shakespeare i farà gira.

2 - Les Esqueiters Nao Albet i Marcel Borràs han ideat aquesta faula filosòfica sobre dos pensadors que persegueixen la llibertat amb la ment i quatre skaters que la busquen amb el moviment. Estrenen a Temporada Alta i reestrenen al Grec 2015.

Cicle 'Tot pels diners'. Seran tres obres al voltant del valor i els diners que serviran d'espai de reflexió dins d'un projecte que comptarà amb sessions teòriques i altres activitats paral·leles. Aquest projecte és produït pel Lliure i es podrà veure a Montjuïc de l'abril al juny. Les obres seran:

3 - Mammón Nao Albet i Marcel Borràs retraten la relació de diners i cultura

4 - CleòpatraIvan Morales escriurà al voltant dels diners i com s'utilitzen en les relacions personals.

5 - L'onzena plaga Victoria Szpunberg escriu i David Selvas dirigeix un espectacle sobre els diners com a símbol social i metàfora.

6 - World of Wolves Nuria Legarda serà l'autora de 'W of W', una creació multidisciplinària a partir de textos de Shakespeare. Furgarà en el poder a partir dels monòlegs Shakespearians desplegant material actoral, textual, audiovisual i físic.

'World of Wolves'
stats