Diverses aerolínies asiàtiques veten el Samsung Galaxy Note 7

Samsung va reconèixer un problema amb les bateries

Diverses companyies aèries del sud-est asiàtic han prohibit l'ús del Samsung Galaxy Note 7 en els seus vols, després de que Samsung hagi reconegut un problema amb les bateries d'aquest mòbil.

Les aerolínies que han aplicat el veto són Singapur Airlines, Thai Airways, Garuda Indonesia, Philippines Airlines, Tigerair, Royal Brunei i totes les companyies que operen al Vietnam.

"El resultat de la investigació ha provat que les bateries i equips dels telèfons Galaxy Note 7 s'incendien durant la seva càrrega, cosa que ha portat el fabricant a retirar-ne totes les unitats venudes al món", ha explicat Philippines Airlines en un comunicat.

Així és el Galaxy Note 7Royal Brunei ha emès una nota semblant en la qual adverteix que "amb efecte immediat, recomanem a tots els passatgers que no encenguin ni carreguin aquests aparells dins de l'avió".

Samsung va anunciar que ajornava el llançament mundial del Galaxy S7 Note pels defectes de sobrescalfament en les bateries que s'havien detectat en 35 exemplars a diverses parts del món.

La Comissió de a la Seguretat dels Productes del Consumidor dels Estats Units va demanar divendres passat que els ciutadans no utilitzin aquests telèfons pel risc de que les bateries defectuoses s'escalfin massa i puguin cremar o explotar.