Economia 20/08/2013

Un becari de Bank of America a Londres mor després de treballar 72 hores seguides

Segons el diari 'The Independent' el jove alemany, de 21 anys, va ser trobat a la dutxa després de tres dies de feina fins a les 6 del matí

Ara
1 min
Moritz Erhardt, en una imatge publicada al seu perfil de Seelio / SEELIO

BarcelonaUn jove de 21 anys ha mort després d'haver treballat, segons els seus companys, 72 hores seguides com a becari a l'oficina londinenca del banc d'inversió Bank of America, informa aquest dimarts el diari britànic 'The Independent'. Moritz Erhardt era un estudiant alemany d'intercanvi que estudiava la Universitat de Michigan i ha mort set dies abans de finalitzar la beca a la seu londinenca del banc americà.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Erhardt tenia epilèpsia i va ser descobert mort a la dutxa de la residència d'estudiants on s'estava, a l'est de Londres.

Els comentaris dels seus companys a la xarxa apunten a que va ser el seu company de pis que el va trobar mort després de tres dies arribant a casa a les sis del matí per tornar a treballar al cap d'una estona, completant així una jornada laboral de 72 hores seguides. Molts comentaris denuncien les condicions que la banca d'inversió imposa als seus becaris.

El diari 'Evening Standard' explica que el jove va treballar durant tota la nit durant vuit dies durant les últimes dues setmanes.

Un becari de 20 anys va explicar a l''Evening Standard' el 2011, que el "pitjor malson" per a un becari de banca d'inversió és l'anomenat 'carrusel màgic'. Es tracta que un taxi et porti a casa des de la feina a les set del matí i "s'esperi a la porta mentre et dutxes per tornar-te a portar a l'oficina".

stats