La catalana Nostrum surt dijous a la borsa

L'empresa d'alimentació vol impulsar d'aquesta manera la seva expansió

Home Meal Replacement, l'empresa propietària de Nostrum, començarà a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsàtil (el MAB, la borsa de les petites i mitjanes empreses) aquest mateix dijous. La cadena de menjars preparats va tancar ara fa tres setmanes una ampliació de capital de 6,4 milions d'euros com a pas previ a sortir als parquets.

L'empresa va caotar un 28% més de recursos dels que inicialment havia previst quan va anunciar una ampliació de capital de cinc milions. Amb totes dues operacions, Home Meal encara el seu projecte d'expansió, que passa no només per Espanya sinó també pel mercat europeu.

Nostrum aspira a guanyar penetració a Espanya, obrint establiments en territoris fins ara inexplorats. La seva xarxa de botigues es concentra ara al voltant de tres focus: Barcelona, Madrid i Bilbao. El creixement a Europa és un altre dels eixos principals de l'estratègia de la companyia catalana, nascuda l'any 1998 a Sant Vicenç de Castellet, a través del model de franquícies.

La millora dels números de l'empresa ha estat notable en els últims anys. Aquest 2014 confia a triplicar les vendes i tancar l'exercici amb una facturació de 20 milions d'euros, quan fa només dos anys, els seus ingressos eren de set milions. La xarxa de Nostrum compta amb 110 botigues, la gran majoria franquícies, on treballen 300 persones. L'empresa compta amb unes 200 persones com a treballadors directes i serveix cada dia uns 40.000 plats preparats.

Més continguts de