Economia 14/11/2017

Cellnex guanya 33 M€, un 5,7% menys, fins al setembre

L'operador de torres de telecomunicacions atribueix aquest descens als costos de creixement

Efe
1 min
El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez.

BarcelonaL'operador d'infraestructures de telecomunicacions Cellnex Telecom ha obtingut un benefici de 33 milions d'euros els primers nou mesos de l'any, un 5,7% menys que el 2016. La companyia ha atribuït aquest resultat a les amortitzacions i costos financers associats al creixement del grup.

D'altra banda, l'ebitda (és a dir, el resultat abans d'impostos, interessos i amortitzacions) va augmentar un 24,5% en aquest mateix període fins als 259 milions d'euros, mentre que els ingressos es van incrementar un 11,3% fins als 579 milions, segons la informació que l'empresa ha enviat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

La previsió de Cellnex és tancar aquest exercici amb un benefici similar al del 2016, en què va guanyar 40 milions d'euros i va assolir un ebitda de 325 milions, en la banda alta de les previsions. El deute net de la companyia se situa en uns 2.090 milions, respecte als 1.499 amb què va tancar l'any anterior, però segons l'empresa aquest deute és estable a llarg termini.

stats