Economia 17/09/2014

Ebay crearà 100 nous llocs de treball a Barcelona

La plataforma de comerç electrònic estrena oficines més grans al districte 22@

Ara
1 min
eBay estrena oficines més grans al districte 22@de Barcelona. ARA

BarcelonaLa companyia nord-americana de comerç electrònic eBay aposta per augmentar el pes de les seves oficines de Barcelona i ha anunciat que contractarà 100 nous treballadors. L'empresa ha inaugurat aquest dimecres la nova seu a Barcelona, ubicada al districte 22@.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

EBay s'ha traslladat a un espai de 2.200 metres quadrats, per donar resposta a l'increment de clients que ha experimentat els últims anys. Des de Barcelona, la multinacional ofereix serveis de màrqueting digital i comerç electrònic a altres companyies.

Els clients de l'empresa a Europa van experimentar un creixement de vendes del 27% a través del comerç electrònic l'any passat.

El president d'eBay Enterprise, Craig Hayman, ha estat l'encarregat d'inaugurar la nova seu, juntament amb el conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Tarradellas, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

L'any passat la inversió de les empreses dels Estats Units a Catalunya va arribar als 710 milions d'euros, segons les dades d''Invest in Catalonia', que ha assessorat l'operació. Actualment hi ha més de 600 empreses nord-americanes establertes a Catalunya.

stats