Economia 30/10/2014

El govern espanyol ajorna el llançament a borsa d'Aena

El gestor aeroportuari no cotitzarà fins que es resolgui el defecte formal detectat durant la redacció del full d'oferta pública de venda

Europa Press
1 min
El concurs de privatització d’Aena enterra l’aspiració catalana d’assolir una gestió individualitzada de l’aeroport del Prat.

MadridEl govern espanyol ha decidit ajornar l'aprovació del full de l'oferta pública de venda (OPV) d'Aena, per treure a borsa fins al 28% del capital, fins que es resolgui el defecte formal que havia identificat la Comissió de Seguiment de la Privatització del ens públic, han informat a Europa Press fonts properes a aquesta comissió.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'esmentada Comissió, de la qual formen part els ministeris de Foment, Economia i d'Hisenda, a més de l'Oficina Econòmica de la Presidència, ha consultat a l'Advocacia de l'Estat sobre la conveniència de convocar un concurs per elegir l'empresa encarregada d'elaborar la carta de conformitat que acompanya la documentació d'aquesta OPV.

PwC, firma auditora d'Aena, ha presentat també la carta de conformitat, un document que té com a finalitat validar que les dades que figuren en el fullet de sortida a borsa són correctes.

Aquest divendres s'esperava que el Consell de Ministres aprovés el full de l'OPV d'Aena, però finalment ha quedat posposat.

stats