Economia 28/09/2020

Joan Castells fitxa Gay de Montellà com a conseller de Fiatc

L'asseguradora també incorpora Nuria Pascual (Grifols) i Anton Parera (exdirectiu del Barça)

i
àlex Font Manté
1 min
Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaL’asseguradora Fiatc ha renovat el seu consell d’administració i, per sorpresa, hi ha incorporat Joaquim Gay de Montellà, l’expresident de la patronal Foment del Treball. La companyia que presideix Joan Castells va anunciar abans de l’estiu que renovaria el seu òrgan de govern amb la sortida de diversos consellers que portaven més de 25 anys al consell. Els tres consellers que han sortit són l’històric Joan Hortalà Arau (que també va deixar la presidència de la Borsa de Barcelona fa unes setmanes), Juan Carlos Giménez-Salinas i Diego Caparrós, en aquest cas a causa de la seva defunció.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Joaquim Gay de Montellà i Joan Castells havien tingut una relació molt pròxima a la patronal Foment del Treball: quan el primer n’era president, Castells en va ser vicepresident. En algun moment es va especular que Castells optaria a succeir Gay de Montellà a la presidència de la patronal, però finalment va declinar intentar-ho.

En el lloc dels consellers que han sortit n’han entrat sis: Joan Hortalà Vallvé (soci de Cuatrecasas i fill de l’expresident de la borsa), Nuria Pascual Lapeña (directora financera de Grifols), Joan Renart (president de Vichy Catalán), Montse Surroca (advocada i exdiputada per CiU al Congrés fins al 2016), Anton Parera (exdirectiu del Barça en l’època en la qual Castells en va ser vicepresident) i l’esmentat Joaquim Gay de Montellà.

stats