Economia 13/02/2015

José Creuheras, nou president del Grupo Planeta

Un dels fills de l'antic president José Manuel Lara, José Lara, queda com a conseller delegat del gegant editorial

Efe
1 min
José Crehueras, nou president de Planeta

BarcelonaEls accionistes de Grupo Planeta han nomenat per unanimitat nou president José Creuheras Margenat, mentre que Carlos Fernández serà vicepresident executiu i José Lara conseller delegat, segons ha informat en un comunicat Grupo Planeta. Els canvis es produeixen després de la mort de José Manuel Lara Bosch el 31 de gener.

José Creuheras va iniciar la seva activitat al Grupo Planeta l'any 1984 amb diferents càrrecs de responsabilitat sota la direcció de Lara Hernández, quan Fernando Lara Bosch era encara conseller delegat.

L'any 2003, va ser nomenat vicepresident, càrrec que ha exercit fins ara, així com també el de conseller del grup Atresmedia, del diari 'La Razón' i el de vicepresident de la Fundació José Manuel Lara.

El nou vicepresident executiu, Carlos Fernández, ha sigut conseller delegat de Planeta, i José Lara García, un dels fills de l'expresident, havia estat director general abans d'assumir ara el càrrec de conseller delegat.

Grupo Planeta és líder del sector editorial espanyol i accionista de referència del grup Atresmedia, 'La Razón' i Prisma Publicaciones.

stats