Economia 08/09/2016

Lleida.net rep la patent de mètode de correu electrònic certificat als EUA

La concessió permetrà a l'empresa lleidatana expandir el seu negoci al mercat nord-americà

Europa Press
1 min
Sisco Sapena: “Rebem més SMS que mai, 
 Però ara els envien les empreses”

BarcelonaL'operadora catalana de telecomunicacions Lleida.net ha rebut aquest dijous l'autorització de l'Oficina de Patents dels Estats Units per patentar el seu mètode de correu electrònic certificat. Segons ha informat la companyia en un comunicat, el seu nou sistema de correu electrònic ha estat autoritzat amb la denominació 'Method for the Certification of Electronic Delivery'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La concessió, que ha estat atorgada per un període de 20 anys, "marca un punt d'inflexió en l'estratègia de creixement de Lleida.net al país", que es caracteritza per ser el principal mercat mundial en drets de propietat i serveis tecnològics.

L'empresa també ha indicat que aquesta concessió permetrà a Lleida.net abraçar un mercat clau en el desenvolupament de solucions tecnològiques aplicades a la banca i les assegurances, un dels eixos prioritaris del pla de negoci de Lleida.net. El seu mètode es diferencia d'altres solucions per tenir un sistema que en permet l'ús sense haver de fer cap tipus d'instal·lació a l'equip de l'usuari ni modificacions en el correu electrònic del destinatari.

Amb aquest reconeixement, la companyia assoleix un dels seus principals objectius marcats fa un any quan va començar el seu camí com a empresa cotitzada al mercat alternatiu borsari (MAB) i continua així el seu procés d'expansió internacional.

En aquest sentit, l'empresa va obtenir el mes de maig passat la patent pel mateix servei de correu certificat al Japó. Fundat el 1995, aquest operador de telecomunicacions té actualment acords amb més de 1.500 companyies presents a 150 països, als quals presta serveis des de les seves 16 seus internacionals.

stats