Economia 18/09/2018

Lleida.net sortirà a borsa a Euronext

La tecnològica catalana ja cotitza al mercat alternatiu borsari (MAB)

Ara
1 min
Sisco Sapena: “Rebem més SMS que mai, 
 Però ara els envien les empreses”

BarcelonaL'operador català de telecomunicacions Lleida.net té previst fer el salt a la borsa paneuropea Euronext. El consell d'administració va acordar ahir demanar el permís necessari a la junta d'accionistes, que se celebrarà el 29 d'octubre a Madrid, ja que la companyia va ser una de les que va decidir treure la seva seu de Catalunya l'octubre passat, arran dels fets que van seguir el referèndum d'independència.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ja cotitza al mercat alternatiu borsari (MAB), on continuarà malgrat l'alta a la borsa europea. Es convertirà en la primera empresa del MAB que opera amb dues cotitzacions diferents i ho farà a través d'una operació de 'dual listing', un model més popular als Estats Units.

L'índex en què quedarà inclosa Lleida.net serà l'Euronext Growth, especialitzat en petites i mitjanes companyies, ja que l'empresa considera que aquesta operació li donarà "més visibilitat i més accés a fluxos internacionals de capital", com afirma en un comunicat Sisco Sapena, conseller delegat de la companyia.

Lleida.net, que ha obtingut en els últims mesos diferents autoritzacions de patents i ja en suma 70 per operar en una setantena de països, va facturar el primer semestre de l'any 6,2 milions d'euros, un creixement del 34%. És una de les 15 empreses amb més volum de contractació al MAB, el que li servirà per entrar a l'Íbex MAB 15 a partir del 24 de setembre.

stats