Economia 12/11/2014

Nostrum tanca una ampliació de capital de 6,4 milions

La companyia centra la seva estratègia al mercat nacional i europeu i prepara la seva cotització al Mercat Alternatiu Bursàtil

Ara
1 min
"Amb els preus al 50%, hem doblat la producció en un mes"

BarcelonaHome Meal, empresa titular de la cadena de menjars preparats Nostrum, ha aconseguit captar 6,4 milions d'euros dels inversors en l'ampliació de capital iniciada a finals de l'octubre. Aquest import és un 28% superior al previst per la companyia en un primer moment.

La companyia està finalitzant els tràmits que permetin iniciar la seva cotització al Mercat Alternatiu Bursàtil en les pròximes setmanes i començar la seva estratègia en el mercat nacional i europeu. En aquest sentit, Home Meal ha anat reforçant la seva estructura organitzativa, sobre tot la del equip directiu, amb el nomenament d'un nou director financer, Enric Vidal, i de dos consellers independents, Ramón Mas i Salvador Garcia-Ruiz.

La companyia va néixer l'any 1998 i dóna feina a 500 persones. Produeix i distribueix 40.000 plats al dia a través de les seves 110 botigues. Les previsions per a l'exercici d'aquest any és d'unes ventes per valor de 20 milions d'euros, tres vegades superiors a les de 2012.

stats