Economia 03/07/2019

Pronovias compra l'empresa líder del sector al nord d'Europa

Ladybird distribueix els seus productes a una xarxa de mig miler de minoristes independents

Elisabet Escriche
1 min
Pronovias compra l'empresa líder del sector al nord d'Europa

BarcelonaEl grup Pronovias, a través dels fons gestionats per BC Partners, ha comprat l'empresa més important del sector al nord d'Europa, Ladybird. L'import de l'operació, que està previst que s'acabi de tancar el tercer trimestre de l'any, no s'ha donat a conèixer.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ladybird dissenya i confecciona vestits de núvia i còctel que es distribueixen a través d'una xarxa de prop de 500 minoristes independents a Europa, sobretot al Regne Unit, els països escandinaus i Europa de l'Est. La companyia compta amb una cartera diversificada de productes (des d'alta costura fins a talles grans).

"L'adquisició de Ladybird reforçarà el lideratge de Pronovias a Europa en el sector nupcial, a més de permetre que una base de clients més àmplia es beneficiï del seu compromís amb l'experiència de la núvia, el seu servei especialitzat i els seus dissenys contemporanis", ha assegurat la companyia en un comunicat.

El propietari de Ladybird passa a ser el propietari minoritari

El propietari de Ladybird, Olaf van den Brink, que reinvertirà com a accionista minoritari juntament amb la direcció de Pronovias i BC Partners, ha valorat l'impuls internacional de la compra. "La xarxa de Pronovias i la seva experiència internacional ens permetran oferir vestits de núvia i el servei de Ladybird a nous clients de tot el món".

stats