Economia 25/02/2015

Renta Corporación guanya 55 milions després de superar el concurs de creditors

La immobiliària remunta les pèrdues de fa un any i torna als beneficis principalment per l'acord amb els seus creditors per sobreviure

Europa Press
1 min
Renta Corporación puja un 150% en el  retorn a la borsa

MadridRenta Corporación ha registrat un benefici net de 55,4 milions d'euros el 2014, davant de les pèrdues de 13,1 milions de l'exercici anterior, segons ha informat aquest dimecres la companyia. La major part del seu resultat respon als diferents acords establerts en el conveni de creditors, que li han permès superar el concurs i garantir la supervivència.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així, dels 55,4 milions d'euros de beneficis aconseguits el 2014 per Renta Corporación, 5,2 milions d'euros procedeixen de la seva activitat ordinària i 50,2 milions d'euros són conseqüència dels acords del conveni de creditors i de la dació en pagament de deute dels actius en garantia del crèdit sindicat.

La companyia va sortir del concurs de creditors el passat 8 de juliol, després que el Jutjat Mercantil número 9 de Barcelona dictés sentència favorable a la proposta de conveni aprovada per la junta de creditors.

Actualment, Renta Corporación té un deute net de 22,7 milions d'euros, xifra set vegades inferior a la de 2013 (160,6 milions). La disminució del deute es deu a l'adjudicació d'actius en pagament de deute a les entitats financeres i al repagament de deute bancari mitjançant la capitalització de part de la mateixa.

El consell d'administració de la societat, reunit ahir, va acordar nomenar Josep Maria Cervera Prat nou director general corporatiu a partir de l'1 març 2015.

stats