Economia 04/06/2018

L'empresa californiana de lloguer de motos Scoot comença a Barcelona l'expansió europea

A partir d'aquest dilluns, més de 500 vehicles començaran a circular per la capital catalana

Ara
1 min
Vista del 22@

BarcelonaL'empresa californiana de lloguer de motos Scoot ha escollit Barcelona per instal·lar-hi la seva primera seu fora dels Estats Units. Amb una flota de 500 motocicletes i també una oferta de bicicletes elèctriques, els vehicles de Scoot han començat a circular per la capital catalana aquest mateix dilluns, tal com ha avançat el diari 'Kippel01'. Així doncs, la firma es presenta a la ciutat per competir amb altres serveis de lloguer de motos com eCooltra, Yugo i Motit, entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat la Generalitat en un comunicat, la seu barcelonina de Scoot estarà situada al barri del Poblenou i suposarà la creació de 60 llocs de treball aquest 2018. Els pròxims mesos, la companyia estendrà el servei als cotxes elèctrics "amb l'objectiu de posicionar-se com a líder al transport elèctric mundial", segons ha explicat Mar Pallas, responsable del desenvolupament de mercat de l'empresa.

En paraules del director general de Scoot a Espanya, Enrico Sargiacomo, Barcelona ha sigut la ciutat escollida pel seu "alt interès en l'ecologia i la sostenibilitat del model de mobilitat urbana". A més, ha assegurat que l'ús dels seus vehicles redueix l'impacte en el medi ambient "en un 25% en comparació amb els vehicles de combustió".

Scoot es va fundar l'any 2012 a San Francisco, ciutat on encara manté la seu. El projecte d’inversió de l'empresa nord-americana a Catalunya ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

stats