Economia 11/06/2018

La socimi de Renta Corporación fa la seva primera operació a Barcelona

Compra tres edificis de pisos de lloguer a Teià

Ara
1 min
Inmatge dels habitatges de Vivenio a Teià.

BarcelonaVivenio, la socimi impulsada per Renta Corporación i el fons de pensions holandès APG, ha tancat la seva primera operació a la província de Barcelona amb la compra de tres edificis de pisos de lloguer a Teià.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació forma part d'un paquet d'inversions de Vivenio que inclou, a més d'aquests habitatges de Teià, dues promocions més, una a Móstoles (Madrid) i l'altra a València, que en conjunt sumen una inversió de més de 30 milions d'euros en 212 pisos de lloguer, amb un 95% d'ocupació.

Amb aquestes noves operacions, Vivenio ja suma més de 210 milions d'euros invertits en poc més d'un any, i la companyia espera mantenir aquest ritme d'activitat. Fins ara Vivenio només havia tancat operacions a Madrid, i ara estén la seva activitat a les províncies de Barcelona i València.

La promoció de Teià consta de 42 pisos, amb dues places d'aparcament cadascun i traster, i àrees comuns enjardinades i amb tres piscines. A Móstoles, Vivenio ha comprat un edifici del 2011 amb 102 habitatges de lloguer, amb aparcament i traster cadascun d'ells. A València ha comprat un edifici al districte de Torrefiel, amb 68 habitatges, 110 places d'aparcament, 25 trasters i dos locals comercials.

L'elevat ritme d'inversió de la socimi ha fet que hagi utilitzat els 130 milions per a inversions que disposava en un principi i els dos socis s'han compromès a aportar 253 milions més per continuar amb l'activitat inversora, amb la previsió d'adquirir actius residencials per valor de fins 450 milions.

stats