Margallo compara el triomf d'En Comú Podem amb el de Hitler

Domènech carrega contra la "poca vergonya" del ministre i crida a fer "un ERO" al govern del PP el 26-J

Sara González
1 min
El pols de Madrid ressona a Catalunya

LleidaLes paraules del ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, comparant el triomf d'En Comú Podem amb el de Hitler han indignat Xavier Domènech, que des de Lleida ha carregat contra la "poca vergonya" del dirigent popular.

"Jo, que sóc demòcrata de sempre i que sempre he cregut en el poder del vot, he de dir que hi ha vegades que els votants s'equivoquen. Vull recordar que 'don Adolfo Hitler' va arribar a ser canceller del Reich passant de 12 a 107 escons i, per tant, tenint la majoria d'Alemanya", ha deixat anar sense pèls a la llengua el ministre en funcions en declaracions a La Sexta.

Domènech, que està fent una campanya centrada a assenyalar el PP com el principal enemic a batre, no ha dubtat a respondre amb contundència. "Dels productors d'ens hem passat tres pobles amb l'austeritat' i d''hem perdut els paper menys els de Bárcenas i Panamà', ara tenen la santa desvergonya de dir que els catalans s'equivoquen votant un partit nazi", ha replicat alçant el to de veu.

El candidat d'En Comú Podem ha lamentat que aquestes paraules, que ha atribuït a la "por" de perdre del PP, les pronunciï precisament un membre "del govern més corrupte del país" i que "ha generat més desigualtat". A més, ha afegit que de cara al 26-J queda "un sol ERO per fer": el que se li farà a Margallo i a tot el govern del PP.

stats