Sáenz de Santamaría diu que li han fet comentaris similars als de Cañete a Valenciano i que "ningú ha dit gairebé res"

La vicepresidenta del govern espanyol evita fer més valoracions de les declaracions de l'exministre d'Agricultura i cap de llista del PP a les europees

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáez de Santamaría, ha volgut desvincular-se dels comentaris del cap de llista del PP a les europees, Miguel Arias Cañete, sobre el cara a cara amb Elena Valenciano. Tot i això, Sáez de Santamaría ha volgut treure-li importància a la reacció de Cañete, ja que, segons la vicepresidenta, ella té un historial d'haver sentit coses similars fa molt poc, "i ningú va dir gairebé res".

Sáez de Santamaría s'ha volgut mostrat "prudent" en la resposta perquè com a govern espanyol "estem obligats a la neutralitat".

L'endemà del cara a cara entre Cañete i Valenciano a TVE, aquest divendres el candidat popular ha considerat en declaracions a Antena 3minut 2:50 del vídeo– que "el debat entre un home i una dona és molt complicat. Si fas un abús de superioritat intel·lectual, o el que sigui, sembla que ets un masclista que està acorralant una dona indefensa".

La candidata socialista li ha respost en un tuit: "Llavors què fem? Fora les dones del debat?".

stats