Futbol Femení
Esports 26/03/2012

Un cotxe envaeix el camp de futbol del Vic en ple partit de Segona Divisió Femenina

Amb el partit en joc al segon temps, la porta de l'estadi va ser rebentada per un vehicle sense control que es va aconseguir aturar al banderí de córner

àngel Garreta
1 min
El vehicle al moment de ser retirat

VicLes jugadores i el públic que es van citar a Vic en el duel de Segona Divisió femenina entre el conjunt local i l'Europa van endur-se un bon ensurt als primers minuts de la segona meitat. Un fort espetec va fer desviar l'atenció del joc. Un cotxe va rebentar la porta de ferro d'un dels córners i va frenar gairebé sobre el banderí, ja dins la gespa artificial del recinte. L'escena, de pel·lícula, va tenir lloc per la mala maniobra d'un conductor sense experiència que havia agafat el cotxe d'un amic.

El perímetre exterior de les instal·lacions del Vic, amb una àmplia zona de sorra, va servir de terreny de 'pràctiques' per l'autor de l'espectacular acció. El conductor original del vehicle va deixar el volant al seu amic i aquest, sense control sobre el cotxe, va accelerar fins irrompre dins l'estadi amb el partit en joc. Després d'uns instants de desconcert i en el moment de retirar el vehicle del camp, els responsables van intentar fugir de la zona, perseguits per la policia, que els va acabar detenint.

Pel que fa al futbol i fruit d'aquesta inesperada situació, l'àrbitre va allargar sis minuts la segona part. L'Europa es va avançar al minut 87 i en el cinquè dels sis minuts el Vic va acabar empatant un partit que serà llargament recordat i explicat per la setantena de persones presents a l'estadi.

stats