SEGONA DIVISIÓ
Esports 23/08/2014

El Las Palmas derrota el Llagostera en el primer partit a Segona dels gironins (2-0)

René ha evitat més gols dels locals en un partit controlat pels canaris

El Llagostera ha perdut al camp del Las Palmas

BarcelonaEl Llagostera ha perdut el primer partit de la seva història a la Segona Divisió, després de caure per 2-0 al camp d'un dels favorits per pujar, el Las Palmas. L'equip canari, molt concentrat, ha patit per trobar espais a la defensa catalana durant els primers minuts. Prioritzant la defensa, el Llagostera de mica en mica s'ha anat animant, amb alguns córners i un xut de Sergio Léon, però abans del descans Aythami ha fet el primer gol local.

A la segona part, el Las Palmas ha controlat en tot el moment el matx, sense patir en defensa, però tampoc ha aconseguit crear ocasions amb facilitat, ja que el Llagostera es defensava amb encert. Una acció individual de l'exjugador del Barça B Araujo, però, ha significat el 2-0, gol que ha decidit el partit. René, de fet, ha estat el millor del partit i ha evitat més gols locals. Al final, Imaz s'ha quedat a prop de marcar el primer gol dels catalans.

Las Palmas: Raúl Lizoain, Simón, David García, Ángelo López, Ayhtami, Vicente Gómez (Roque Mesa, min 78), Nauzet Alemán (Guzmán, min 84), Momo, Hernán (Roque Mesa, min 80), Javi Castellano i Araujo.

Llagostera: René, Aimar, Valho (Imaz, min 78), Ruymán, Alcalá, Jordi López, Tito, Tarradellas (Òscar Rico, min 50), Querol (Perea, min 65), Sergio León i Ríos.

Gols: 1-0 (min 29), Aythami; 2-0 (min 60), Araujo.

Àrbitre: López Amay. Targetes grogues: Tarradellas (min 28), Araujo (min 30), Ángel López (min 64), David García (min 73)