BARÇA
Esports 23/07/2015

El Barça, multat amb 30.000 euros pels crits d'independència i les estelades de la final de la Champions

La UEFA ha decidit sancionar el club català pels fets que van passar a la final de Berlín contra el Juventus

A.l.
1 min
Aficionats del Barça a Berlín / EFE

BarcelonaEl Barça ha estat multat amb 30.000 euros per la UEFA, com a resultat dels crits d'independència i la presència massiva d'estelades entre l'afició blaugrana durant la final de la Champions entre el conjunt català i el Juventus del 6 de juny. Després d'obrir un expedient sancionador al Barça just després de la final, el Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha decidit multar el club blaugrana amb aquesta quantitat, sense que la sanció impliqui el tancament parcial del Camp Nou, com s'havia apuntat.

La decisió del màxim organisme del futbol europeu arriba després de l'informe que va fer a través de les imatges televisives la ucraïnesa Anna Bordiugova, un escrit que contradiu el que va fer el mateix delegat de la UEFA a l'Olímpic de Berlín, que en el seu informe va assenyalar el correcte comportament de l'afició del Barça.

Segons la UEFA, l'afició del Barça va vulnerar l'article 16 (2) del codi disciplinari, que implica que no hi pugui haver manifestacions de caràcter polític en un partit.

stats