Lady Gaga revela que té estrès posttraumàtic per la violació que va patir quan tenia 19 anys

La cantant parla per primer cop en públic de la seva malaltia davant d'un grup de joves LGTB sense llar en un centre d'acollida de Nova York

Lady Gaga ha revelat que té  estrès posttraumàtic des que va ser violada quan tenia 19 anys. La cantant, que ara en té 30 i que va fer pública aquesta agressió fa dos anys, ha parlat per primer cop en públic de la seva malaltia amb una trobada amb joves LGTB sense llar en un centre d'acollida de Nova York. La trobada va ser enregistrada pel programa 'Today' de la cadena NBC, i la mateixa cantant va fer una piulada a Twitter per anunciar-ne la emissió.

"Avui he compartit un dels meus secrets més íntims . Els secrets et fan estar malalt i sentir vergonya", afirma Gaga en la piulada. 

Lady Gaga revela que la van violar quan tenia 19 anysLa cantant va explicar als joves que l'estimació de la seva família i amics, així com el suport dels metges, l'han ajudat a tirar endavant. Tanmateix, va admetre que encara pateix les conseqüències psicològiques d'aquella agressió.

La trobada entre Lady Gaga i els joves que viuen al centre Ali Forney de Nova York va ser enregistrada com a part de la campanya #ShareKindness. En la gravació, la cantant explica que ha volgut compartir la seva experiència amb aquest grup de joves perquè, com ella, també estan patint experiències traumàtiques. "És molt important dir-los que no estan sols", assegura Gaga.