Lady Gaga revela que la van violar quan tenia 19 anys

La cantant fa pública la notícia en un programa de ràdio als Estats Units. El seu agressor era vint anys més gran que ella

Lady Gaga va ser violada quan tenia 19 anys. La cantant ho ha fet públic aquest dimarts en un programa de ràdio dels Estats Units. El seu atacant era vint anys més gran que ella, i després de la violació Lady Gaga, aleshores una adolescent a qui la fama encara no havia arribat, va seguir una teràpia per superar el trauma.

La cantant va fer pública la violació que va patir després que el periodista del programa de ràdio li preguntés si el seu tema 'Swine' (porc) al·ludeix o no a una agressió sexual. De fet, el periodista li va preguntar obertament si havia estat violada per un productor musical. Lady Gaga ho va admetre: “Em van passar coses horribles que ara tinc superades després d'anys de teràpia mental, emocional i física”, ha explicat la cantant, que ha dit que havia anat a una escola catòlica i era una adolescent molt “innocent”.

La lletra de 'Swine', un dels temes del seu àlbum 'Artpop', diu: “Sé que em desitges. Ets només un porc a dins d'un cos humà, ets tan fastigós, no ets més que un porc”.