Cabaret Pop
Gent Famosos 31/12/2022

Què els passarà als famosos aquest 2023?

Com cada any, ens aventurem a assenyalar notícies relacionades amb la premsa rosa de l'any que comença

5 min
Isabel Preysler amb la seva filla Tamara Falcó i amb el seu excompany, Mario Vargas Llosa
Dossier Què passarà el 2023? Desplega
1
¿S'acabarà la guerra a Ucraïna? Cinc claus per interpretar el món del 2023
2
Què pujarà, què baixarà i de què han d'estar pendents les nostres butxaques el 2023
3
De la crisi sanitària al malestar social
4
Càncer, diabetis i Alzheimer: avenços mèdics que esperem el 2023
5
Un superany electoral per examinar el xoc a l’Estat
6
Marchena, Puigdemont i Borràs, protagonistes d'un altre curs marcat pels tribunals
7
La cultura del 2023
8
Les sèries del 2023 que cal tenir al radar
9
2023, un any ple de Mundials menys polèmics que el de Qatar
10
Què els passarà als famosos aquest 2023?
11
La moda del 2023, lletra per lletra

BarcelonaAvui ens acomiadem del 2022, un any amb moltes sorpreses pel que fa a l'estabilitat emocional dels famosos, que ens entretenen amb la venda permanent de la seva intimitat per tal de fer més gruixut el seu patrimoni. Ha estat un any en què hi ha hagut ruptures imprevistes i altres més que previstes. En ambdós casos, però, les ruptures han ocupat molts titulars i han aixecat molta polèmica, ja que quan tot ho vens està més que justificat que tothom opini de tu i dels teus assumptes.

Entre les grans trames que els famosos deixen obertes per a aquest 2023 hi ha la conjunció astral que Tamara Falcó i Isabel Preysler estiguin totes dues a la caça i captura d'algun xicot de bona posició social per poder seguir nodrint les portades d'¡Hola! i, al seu torn, satisfer el seu ego i la seva addicció al luxe. Mare i filla seran notícia permanent durant l'any que encetem perquè, com que ho tenen tot pagat, no tenen res millor a fer que buscar parella. A Falcó la va trair Íñigo Onieva aquest 2022 i tots ho vam veure gràcies a uns vídeos virals que van córrer com la pólvora. Uns vídeos que ella era l'única persona d'Espanya que es creia que eren del passat. Veurem amb quines rodes de molí combrega la ultracatòlica marquesa de Griñón durant l'any que encetem... Potser troba algun xicot que en comptes de relacions públiques nocturn com Onieva és diaca. Seria un gir radical, però, al mateix temps, molt lògic.

El que està clar és que Falcó i el seu cor esverat seguiran sent notícia. Es prometrà amb Hugo Arévalo, l'amic d'Onieva amb qui se la relaciona actualment? Tant de bo, però ja hi ha qui diu que ell li ha posat les banyes. Sincerament, és completament igual el que faci. L'únic que ens importa és que doni explicacions en viu quan els reporters la persegueixen. La seva mirada tensa quan ha de fer un esforç mental sempre és el millor de Falcó. Sigui quin sigui el tema.

Tamara Falcó amb Íñigo Onieva, el seu exnòvio

Competició per la portada d'¡Hola!

El més divertit del cas serà que la seva mare potser acaba trobant nòvio abans que ella, ja que Preysler a la seva edat –40 anys– ja tenia un currículum amatori extensíssim. De fet, ja havia tingut tres marits i cinc fills... Si aquest 2023 s'obren perfil al Tinder totes dues, ja sé per qui apostaré. Per què ens hem d'enganyar? Alguna periodista amb molta veterania deia en saber-se que Preysler ho havia deixat amb Vargas Llosa que calia anar amb compte amb els marits. Masclista? Sí. Però olfactiva periodísticament. La notícia del 2023 serà, sens dubte, amb quin nou vargasllosa troba escalf la sempre irresistible filipina, que té 71 anys però la fotogènia intacta. Tant de bo fos algú més jove que ella. Cal que Espanya tingui un referent cougar ben mainstream. Ja n'hi ha hagut prou que les dones conservadores només tinguin referents gerontofílics.

Mentre mare i filla competeixen per veure qui es queda la portada d'¡Hola!, la dona més llesta i més cougar del món s'acaba de prometre. Ella és Cher, que als 76 anys diu que s'ha quedat "sense paraules" en veure l'anell que li ha regalat el seu xicot, el productor musical Alexander Edwards, de 36 anys. No és cap novetat que Cher trobi nòvio ni que aquest sigui més jove que ella. Tampoc és cap novetat que faci el que li vingui de gust mentre el món la critica. Als anys vuitanta –sí, fa 40 anys– va dir una frase que encara resulta trencadora ara: "Si m’hagués conformat amb els homes de la meva edat no hauria tingut mai cap cita". Una pena que la seva mare, la pop icon Georgia Holt, no vagi a l'enllaç, ja que va morir recentment als 96 anys. Cher té bona genètica. Si el nòvio es pensa que l'enterrarà, ho té clar.

El promès de Cher

Més enrenou amb els Windsor

Enguany també serà l'any dels pesats d'Enric i Meghan, que després de tot l'enrenou amb el seu docureality per destruir la institució que els ha convertit en el que són –i de la qual segueixen vivint...–, estrenaran nous projectes per dissimular que són només la versió VIP de qualsevol famós random. Ells no van a Supervivientes, però perquè no hi durarien ni cinc minuts, no perquè estiguin per sobre d'allò. Temps al temps. Serà interessant veure el que li faltava per esbudellar a Enric sobre la Corona britànica. Ho sabrem aquests primers d'any amb les seves memòries, de les quals li tocarà viure per sempre més. O sigui que s'espera que siguin sucoses.

El 2023 també veurem si tenen l'atreviment de presentar-se a la coronació de Carles III. L'etern príncep de Gal·les es convertirà per fi en un rei coronat aquest mes de maig. Serà curiós veure com gestionen des de Buckingham la presència de tots els zombis de la família Windsor: Enric, Meghan, Andreu, Sarah Ferguson... De moment, sabem que li han hagut d'eixamplar la corona perquè li anava petita. Serà graciós veure com reacciona si li balla. Quan el van proclamar, un dia es va enfadar amb els criats perquè no li retiraven el tinter de la taula; i l'altre es va enfadar perquè es va tacar de tinta les mans amb una ploma. A aquestes edats, el repte de regnar era majúscul... Crec que el millor està per venir...

Nadons celebrity

En el capítol de nadons famosos, destaca el que porta Cristina Pedroche, del qual aquesta setmana n'informava Lecturas, però ella no en deia res. Els mitjans no pararan amb cada detall de tot l'embaràs perquè estan obsessionats amb ella. 2023 serà dur, en aquest sentit. Encara sort que Rihanna ja ha estat mare i veurem com evoluciona la seva criatura, un nen que va néixer al maig fruit de la seva relació amb A$AP Rocky. Estem desitjosos que el comenci a vestir amb la roba que ella es posaria a ella mateixa i que creï un humà tan interessant com ella. De tot el món infantil 2023, és l'únic que ens pot salvar de l'avorriment que genera la hiperensucramenta amb què es tracta tot el que està relacionat amb els nens dels famosos.

El fill de Rihanna

I, per cert, parlant de moda. Estarem pendents de com Miuccia Prada es va separant a poc a poc de la seva pròpia firma mentre el seu actual company d'aventures, Raf Simons, va agafant el testimoni creatiu. Però molt més complicat que aquest relleu serà el d'Alessandro Michele a Gucci. Algú tan pintoresc com ell i tan potent –amb els números a la mà– per a la firma és molt difícil de substituir. I més encara la seva obra, amb la qual és fàcil discrepar estèticament però difícil argumentar-hi en contra des del punt de vista comercial. 2023 serà un any de sorpreses també a la moda.

Els altres fronts oberts que tenim són el cor solitari de Kim Kardashian, que aquest 2022 ho ha deixat amb Pete Davidson, i el cos solitari de Kanye West, que seguirà funcionant sense cervell. No em puc atrevir a aventurar en quins embolics es ficarà el raper aquest any que ara inaugurem. Ella segur que trencarà algun altre vestit vintage com va fer amb el de Marilyn al MET i, si no, ho farà alguna de les seves germanes. Quan alguna cosa funciona, elles són de repetir el patró. De qui esperem no saber-ne res més és d'Amber Heard i de Johnny Depp, que després de tant de circ mediàtic i tants de principis ètics inviolables han arribat a un acord extrajudicial i tots tan contents. Ha estat una de les bones notícies de finals del 2022. Sobretot per a la salut mental dels periodistes que ens encarreguem del safareig rosa. Bon 2023, estimats lectors!

Dossier Què passarà el 2023?
Vés a l’ÍNDEX
stats