Ruptures

L'estiu de les ruptures: totes les parelles de famosos que no han sobreviscut a les vacances del 2023

Diferents cantants, advocats, actors, ballarins, models i, fins i tot, polítics han decidit posar punt final a les seves relacions

3 min
Albert Rivera i la seva curiosa manera de no tornar a la política

L'estiu sempre és una època moguda pel que fa a temes del cor. Retrobaments, distància, noves amistats i també finals. El d'aquest any no s'ha quedat enrere i les ruptures han tocat tots els àmbits del panorama social: cantants, advocats, actors, ballarins, models i fins i tot polítics. Aquest és el recull de les celebritats que recordaran l'estiu del 2023 com el dels desenganys amorosos.

Britney Spears i Sam Asghari
Britney Spears amb el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

Aquest estiu Britney ho ha tornat a fer. Tot i que és la tercera vegada que la cantant se separa, Asghari ha estat una de les parelles amb qui ha compartit més temps, ja que portaven sortint des del 2016 i tot just fa 14 mesos van decidir casar-se. La notícia del trencament es va filtrar a la premsa a mitjans d'agost i poques hores després amics de Britney i del model reconeixien que des del febrer la parella havia tingut fortes discussions. La seva convivència es va deteriorar fins al punt que Asghari va decidir demanar el divorci al·legant "diferències irreconciliables".

Natalie Portman i Benjamin Millepied
Natalie Portman i Benjamin Milledpied.

Natalie Portman i Benjamin Millepied eren una de les parelles més icòniques de Hollywood per l'estabilitat i l'afecte mutu que transmetien, però després d'11 anys de matrimoni van partir peres. Al juny es van fer públiques unes imatges on apareixia el ballarí amb una activista de 25 anys anomenada Camille Étienne. La presumpta infidelitat va suposar un cop tan fort per a la parella que els mitjans francesos van publicar que Portman va fer fora el seu marit de la casa que compartien des de feia anys. 

Rosalía i Rauw Alejandro
Rosalía: “Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut”

Sens dubte una de les ruptures més sonades d'aquesta temporada és la de Rosalía i Rauw Alejandro. La notícia va arribar poques setmanes després que la de Sant Esteve Sesrovires donés detalls de com s'imaginava el seu casament, ja que al març, coincidint amb el llançament de l'àlbum RR, la parella va anunciar el seu compromís de matrimoni. Tot i que diferents mitjans van especular amb la possibilitat que el porto-riqueny hagués sigut infidel a la catalana, el cantant va reivindicar el seu amor per Rosalía en una cançó que parlava d'enyor sense rancor: "Terminaré nuestra casita por si te da con volver. / Hoy te dejo de escribir, no de querer".

Justin Trudeau i Sophie Grégoire
Justin Trudeau amb la seva parella Sophie

Com era d'esperar en el cas d'alts càrrecs polítics, la ruptura entre el president canadenc, Justin Trudeau, i la seva dona, Sophie Grégoire, es va anunciar a través d'un comunicat a les xarxes des dels respectius comptes personals. Més tard arribava el comunicat oficial, en què s'informava que havien "firmat un acord de separació". Així doncs, i encara que no es parla de divorci explícitament, la parella posa punt final a un matrimoni de 18 anys que ha tingut tres fills, Xavier, Hadrien i Ella-Grace.

Albert Rivera i Malú
Albert Rivera i Malú ja no s’amaguen

Aquesta és una de les ruptures que ha causat més polèmica. Però el que ha cridat més l'atenció no ha estat el trencament entre Malú i Rivera, sinó les fotografies virals de l'advocat amb l'actriu Aysha Daraaui poques setmanes després de la ruptura amb la cantant. Però tot i les icòniques imatges, tot va quedar en una falsa alarma. Ara sembla que l'ex de Ciutadans podria tenir una relació amb la influencer Carla Cotterli.

Ariana Grande i Dalton Gomez
Ariana Grande i Dalton G

La discreta parella, que portava casada poc més de dos anys, va trencar la seva relació a mitjans de juliol. La notícia la va avançar la revista TMZ. Tot i que se sap poca cosa de la situació actual entre l'estrella del pop Ariana Grande i l'empresari immobiliari Dalton Gómez, els amics de la parella van confirmar que des de feia un temps "estaven tenint problemes, però volien seguir sent bons amics".

stats