Premsa
Mèdia 09/10/2012

L'ARA guanya el premi de disseny periodístic de la Society for News Design

S'ha imposat en la categoria de diaris d'entre 15.000 i 50.000 exemplars. Els guardons reconeixen les publicacions més ben dissenyades de la península Ibèrica

Ara
1 min
Portada ARA 3 octubre 2012

BarcelonaEl diari ARA ha estat reconegut per la divisió espanyola de la Society for News Design amb el premi ÑH de disseny periodístic en la categoria de diaris d'entre 15.000 i 50.000 exemplars. Es tracta d'uns guardons d'àmbit peninsular que atorga un jurat format per diversos experts en disseny periodístic i professors universitaris d'aquesta matèria. El diari portuguès 'Região de Leiria' ha estat el finalista en la mateixa categoria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa als diaris de menys de 15.000 exemplars, el premi ha estat per al 'Jornal de Leiria', mentre que 'La Rioja' ha quedat finalista. Entre els diaris de més de 50.000 exemplars s'han imposat dos diaris portuguesos: 'i' ha guanyat el premi i 'Público' ha quedat en segona posició.

Els premis ÑH han reconegut també, en la categoria de revistes, el 'Magazine' d''El Mundo', i en l'àmbit digital han premiat la web d''El País'. El portal 'Lainformacion.com' ha estat finalista.

L'ARA ha obtingut encara un segon reconeixement, en aquest cas, per al suplement dedicat a Josep Ferrater Mora i publicat per Sant Jordi, que s'ha endut una menció en la categoria de suplements especials.

En total, s'han repartit 151 reconeixements per a diverses categories, des del disseny de portades o pàgines interiors fins a fotografies o infografies.

stats