'Play' i 'Emprenem', premiats per la Society for News Design

Els dissenys d'aquests suplements han aconseguit quatre guardons en total

L'ARA ha tornat a ser assenyalat per la qualitat del seu disseny. Com ja va passar en l'anterior edició, l'equip de disseny de l'ARA ha aconseguit que alguns dels seus suplements siguin reconeguts per la Society For News Design espanyola, que dóna els premis ÑH a Espanya i Portugal. Aquest 2013 han recaigut en l'ARA quatre guardons, tres dels quals per portades i un per un suplement sencer. Les tres portades que han estat guardonades, amb premis de bronze, són una portada monotemàtica sobre Hitchcock del suplement cultural Play , una portada del suplement econòmic Emprenem titulada Desconstruint Ikea i una altra coberta del Play dedicada al menjar japonès.

El suplement complet que ha rebut el premi ÑH ha estat un altre Play , que es va publicar amb l'ARA el 22 de febrer del 2013. Aquell número estava centrat en el Festival Internacional de Circ de Figueres, i es titulava Figueres, capital mundial del circ . Tant els premis de portades com els de suplement s'emmarquen dins de la categoria de suplements de periodicitat regular.

Els premis ÑH són els premis de disseny periodístic més importants que es donen a la península Ibèrica. Van néixer el 2004 amb l'objectiu "d'estimular el disseny periodístic a Espanya i Portugal" i "reconèixer l'excel·lència i les bones pràctiques en publicacions que poques vegades es presenten a aquest tipus de competicions". L'ARA ja va ser premiat l'any passat com la publicació d'entre 15.000 i 50.000 exemplars més ben dissenyada d'Espanya. També va rebre una menció un suplement sobre Josep Ferrater Mora.