Mèdia 16/03/2016

Bertín Osborne preveu aclarir el seu futur aquesta setmana o la que ve

El presentador d''En la tuya o en la mía' assegura a 'El hormiguero' que no deixa TVE ni per diners ni per culpa de Pedro J. Ramírez

Albert Castellví
2 min

BarcelonaEl culebró que protagonitza des de fa uns dies Bertín Osborne arran de la seva decisió d'abandonar Televisió Espanyola es podria començar a aclarir aquesta mateixa setmana o, com a màxim, la que ve. En una entrevista al programa d'Antena 3 'El hormiguero', el presentador va assegurar que encara no ha decidit a quina cadena s'endurà el programa 'En la tuya o en la mía', però va avançar que la decisió es prendrà en qüestió de dies.

En aquesta conversa, que va tenir lloc en una de les cadenes que poden estar interessades a fitxar Osborne en un moment en què encara té contracte amb TVE, el presentador va explicar la seva versió del divorci –encara no consumat– amb la cadena pública, i va negar que tingués res a veure amb els diners.

"S'han dit moltes tonteries sobre això", va lamentar el presentador, que va insistir que ni ell ni la productora del programa, Proamagna, no han demanat "ni un euro més". "Demanem una certa estabilitat de cara al futur. Si després de molt lluitar aconsegueixo que Antonio Banderas vingui al programa i em diu que pot venir al maig, amb quina cara li dic que encara no sé si la maig tindré contracte? Quedo com un imbècil!", va argumentar Osborne.

El presentador, però, assegura que comprèn el posicionament de TVE. En un moment en què el possible canvi de govern a Espanya pot desembocar en una renovació del consell d'administració de la corporació pública, diu Osborne, entén "perfectament" que el president de l'ens "no es pugui comprometre" a renovar el programa per un nombre elevat d'entregues. "Fan el que poden fer", afirma. Aquesta versió coincideix amb la que va exposar dilluns el president de RTVE, José Antonio Sánchez, que va justificar la decisió del consell de renovar 'En la tuya o en la mía' per només cinc capítols més per la proximitat de la sessió d'investidura de Pedro Sánchez, que es va celebrar al cap d'una setmana.

En aquest sentit, Osborne també descarta una altra de les versions que s'ha publicat durant els últims dies, segons la qual Sánchez s'hauria molestat per la presència de Pedro J. Ramírez al capítol dedicat a la seva dona, Ágatha Ruiz de la Prada. "És absolutament fals! Teníem autonomia absoluta, TVE no ens ha vetat mai ningú. Vam comunicar que faríem un programa amb l'Ágatha, però no va passar res. Si algú s'ha molestat jo no ho sé, però no hi té res a veure", va assegurar.

A hores d'ara, diu Osborne, té "dues, tres o quatre" ofertes sobre la taula de canals espanyols, però també d'Amèrica, que li garanteixen "continuïtat i estabilitat". "Això és el més important per a nosaltres", insisteix. En tot cas, recorda que "l'última paraula la té TVE", que té dret de tempteig, és a dir, la possibilitat d'igualar o millorar qualsevol oferta. "Si TVE iguala l'oferta, per contracte m'hi he de quedar. I m'hi quedaria encantat!", subratlla el presentador.

stats