Mèdia 19/11/2013

L'ARA especial per al Dia Mundial de la Infància, a punt

Nens d'entre 5 i 8 anys passen per la redacció del diari per dibuixar les notícies que trobareu aquest dimecres

Ara
2 min
Portada ARA 20 de novembre del 2013, Dia Mundial de la Infància

BarcelonaTarda infantil intensa a la redacció de l'ARA. 'Col·laboradors' excepcionals d'entre 5 i 11 anys han passat pel diari per deixar la seva petja en el diari especial d'aquest dimecres, 20 de novembre, Dia Mundial de la Infància. Se'n pot veure el resultat en l'edició impresa d'aquest dimecres i en l'edició Premium i el PDF 'online'.

La setmana passada, els alumnes de l'escola pública barcelonina Jacint Verdaguer, del Poble-sec, ens van donar la seva opinió de com veuen el món, i van redibuixar la capçalera de l'ARA, que apareixerà amb el seu toc personal demà.

El Jacint Verdaguer és un centre que treballa des de fa anys la diversitat i, d'acord amb el Conservatori Municipal, pren la música com a fil conductor de la seva feina educativa.

Aquest és el reportatge que vam fer amb ells:

Des del punt de vista informatiu, en aquest diari especial dedicarem l'atenció a la situació de la infància a Catalunya a través de l'opinió del Banc dels Aliments, Càritas, la Plataforma per la Infància i la Societat Catalana de Pediatria. I també col·laborarà amb l'ARA l'Unicef per donar a conèixer la situació de la infantesa al món, amb especial atenció a les Filipines.

Concurs de dibuix infantil per començar a celebrar el tercer aniversari de l'ARA

Aquest diari especial de dimecres coincideix en el calendari amb els dies que ens acosten al tercer aniversari de l'ARA, que es compleix el 28 de novembre.

Preparem moltes altres coses per celebrar-lo, però per començar a fer ambient proposem als lectors més menuts –de 5 a 8 anys– que, de la mateixa manera que ho han fet els alumnes de la Jacint Verdaguer, també redibuixin la capçalera del diari i hi pintin al voltant el que els inspiri un diari com el nostre.

Un jurat del diari triarà els millors dibuixos i premiarà l'escola dels autors amb una subscripció de l'ARA.

Passos per participar-hi, amb l'ajuda dels pares, entra AQUÍ.

stats