Mèdia 31/05/2016

L'exdirector d''El Mundo' Casimiro García-Abadillo deixa el diari després de 27 anys

Va estar al capdavant del rotatiu entre el 2014 i el 2015, i des de llavors mantenia una columna diària

Ara
1 min
Casimiro García-Abadillo

BarcelonaCasimiro García-Abadillo publica aquest dimarts la seva última columna al diari 'El Mundo', on havia treballat des de la seva fundació, el 1989, i del qual va ser director entre el gener del 2014 i l'abril del 2015. Des de llavors ha seguit escrivint un article diari al mateix rotatiu, l'últim dels quals ha aparegut a l'edició d'aquest dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

García-Abadillo va arribar a 'El Mundo' de la mà del seu fundador, Pedro J. Ramírez, amb qui ja havia treballat a 'Diario 16'. Després d'haver-hi ocupat diversos càrrecs de responsabilitat, el 2004 va ser nomenat vicedirector, i el gener del 2014 es va convertir en el màxim responsable de la publicació arran de la destitució de Ramírez.

El consell d'administració d'Unidad Editorial, però, li va retirar la confiança només 15 mesos després, i el va substituir per David Jiménez –que, al seu torn, també va ser apartat del càrrec la setmana passada i rellevat interinament per Pedro García Cuartango.

Al seu últim article –dels "més de 2.000" que ha escrit–, García-Abadillo assegura que els 27 anys que ha estat vinculat a 'El Mundo' han estat "apassionants". "He donat el millor de mi a aquest projecte", afegeix.

stats