Mèdia 28/08/2019

Netflix inclou les escenes de Neymar a 'La casa de papel'

La plataforma ha recuperat les imatges de l'esportista després d'haver-se arxivat el cas que tenia pendent sobre la presumpta violació al Brasil

Ara
1 min
Neymar apareix a l'episodi 6 i 8 de la tercera temporada.

BarcelonaHa passat un mes des que es va estrenar la tercera temporada de 'La casa de papel', i Netflix ha inclòs noves imatges als seus episodis. La plataforma ha recuperat les escenes de Neymar, que apareix fugaçment en dos capítols de la sèrie, després que s'hagi resolt l'acusació per violació que l'esportista tenia pendent al Brasil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A principis d'agost el tribunal de justícia del Brasil va anunciar que arxivava el cas de la presumpta violació per part del jugador de futbol a Najila Trindade "per no tenir proves suficients". Després d'aquesta resolució, la plataforma en 'streaming' ha decidit incloure les escenes en les quals apareix Neymar, que participa en el sisè i el vuitè episodi de la tercera temporada en el paper de João, un monjo brasiler que viu al monestir on la banda i El Profesor es preparen per a l'atracament.

Neymar ha fet pública la notícia a les seves xarxes socials. Al costat d'un vídeo en què apareix vestit amb un mono vermell i una màscara de Dalí, la vestimenta clàssica dels personatges, l'esportista ha expressat el seu entusiasme: "Puc complir el meu somni i formar part de la meva sèrie preferida. I ara puc compartir el João amb tots vosaltres!", recull una publicació al seu perfil de Twitter.

stats